Veelgestelde vragen over spaarprogramma's

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen

Op dit gedeelte van Geld-Surfen.nl vind je antwoorden op veelgestelde vragen over geld verdienen bij spaarprogramma's. Als je toch nog een vraag hebt die hier niet bij staat kun je die via de contactpagina stellen.

Is het echt helemaal gratis?

Ja, het aanmelden bij en het lid zijn van alle spaarprogramma's op Geld-Surfen.nl is echt helemaal gratis. Je hoeft dus nooit zelf geld te betalen aan de spaarprogramma's! De spaarprogramma's betalen hun leden met geld dat zij krijgen van adverteerders. Geen addertjes onder het gras, kleine lettertjes of verplichtingen, en je kunt stoppen wanneer je maar wilt, zonder dat daar enige kosten aan zijn verbonden.

Zijn de spaarprogramma's wel betrouwbaar?

Ja, de spaarprogramma's op Geld-Surfen.nl zijn allemaal betrouwbaar. Het zijn professionele bedrijven die dus ook allemaal gewoon staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Waarom zou ik me aanmelden bij de spaarprogramma's?

Het is een leuke manier om makkelijk geld te verdienen met internet, zonder dat je een eigen website nodig hebt. Het aanmelden is bij alle bedrijven helemaal gratis en je kunt stoppen wanneer je maar wilt. De spaarprogramma's bieden je de mogelijkheid om geld te verdienen met onder andere het lezen van e-mailtjes, het bezoeken van websites, het spelen van spelletjes en het werven van nieuwe leden.

Mag ik me zovaak aanmelden als ik wil?

Nee, je mag je per spaarprogramma maar één keer aanmelden. Bovendien mag er zich per computer (IP-adres) vaak maar één iemand aanmelden. Bij enkele spaarprogramma's is bovendien maar één aanmelding per huishouden toegestaan.

Hoe krijg ik uitbetaald?

Bij alle spaarprogramma's op Geld-Surfen.nl kun je gewoon om uitbetaling vragen op je bank- of girorekening.

Wat zijn referrals?

Jouw referrals zijn de mensen die zich via jou bij een spaarprogramma hebben aangemeld. Ieder lid krijgt een persoonlijke referrallink, welke je kunt vinden door in te loggen op de website van het spaarprogramma. Die referrallink kun je aan vrienden, kenissen en/of familieleden geven en als zij zich vervolgens via jouw link aanmelden bij datzelfde bedrijf worden ze jouw (directe) referral. Wanneer je het over referrals hebt kun je onderscheid maken tussen directe en indirecte referrals. Directe referrals zijn leden die jij persoonlijk hebt geworven. Indirecte referrals zijn alle leden die door jouw directe (of indirecte) referrals zijn geworven.

Hoe gaat geld verdienen met referrals?

Met referrals kun je veel geld verdienen. Hierbij zijn er twee mogelijkheden: Of het spaarprogramma betaalt je een vast bedrag voor iedere directe referral die je aanbrengt (bijvoorbeeld €1,25). De tweede mogelijkheid is dat je een bepaald percentage (bijvoorbeeld 25%) over het geld krijgt dat jouw referrals verdienen. Bij deze laatste mogelijkheid bestaat het referralsysteem van een spaarprogramma uit een aantal "lagen". De eerste laag wordt gevormd door je directe referrals. De tweede laag bestaat uit de directe referrals van jouw directe referrals, en de derde laag bestaat weer uit de directe referrals van de directe referrals van jouw directe referrals. Enz. In de meeste gevallen verschilt het percentage dat je over de verdiensten van je referrals krijgt per laag. Het mooie van geld verdienen via referrals is dat zij er niets minder door verdienen. Het percentage dat jij krijgt gaat dus niet van hun verdiensten af!

Sturen de spaarprogramma's ook reclame via de post?

Nee, de spaarprogramma's sturen je geen reclame via de post. De spaarprogramma's versturen alleen e-mailtjes met reclame. Voor het lezen van die e-mailtjes wordt je betaald.

Kan ik stoppen wanneer ik wil?

Ja, bij elk spaarprogramma op Geld-Surfen.nl kun je je te allen tijden afmelden zonder dat daar enige voorwaarden of kosten aan zijn verbonden.

Is het niet heel ingewikkeld?

Sommige sites zien er in het begin inderdaad niet erg overzichtelijk uit, maar over het algemeen is het een kwestie van aanmelden en gaat de rest vanzelf.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

De gegevens die je invult bij het registreren bij een spaarprogramma blijven alleen in het bezit van dat bedrijf. De gegevens worden dan ook niet aan derden doorgegeven of verkocht. De spaarprogramma's hebben je gegevens enkel nodig om zeker te kunnen zijn dat iemand niet meerdere accounts bij hetzelfde spaarprogramma heeft en natuurlijk om je te kunnen uitbetalen.

Kan ik meedoen vanuit het buitenland?

Als je beschikt over een geldig Nederlands adres en een Nederlands bankrekeningnummer, dan kun je met alle spaarprogramma's op Geld-Surfen.nl meedoen, ook al verblijf je (al dan niet tijdelijk) in het buitenland. Daarnaast ben je bij de meeste spaarprogramma's ook welkom als je beschikt over een adres en bankrekening in België.