Uitleg over spaarprogramma's

Uitleg

Hoe werkt geld verdienen met spaarprogramma's?

Het draait eigenlijk allemaal om reclame. Meestal maken bedrijven reclame op radio, televisie of in tijdschriften. Maar omdat dat vaak veel geld kost, zijn er ook bedrijven die potentiële klanten op een andere manier proberen te bereiken; ze betalen mensen dan voor het online bekijken van hun reclame. Dat gebeurt met tussenkomst van zogenaamde spaarprogramma's.

uitleg geld verdienen

Op het internet zijn een heleboel van dit soort spaarbedrijven te vinden. Zij mailen tegen betaling e-mailtjes met reclame van andere bedrijven naar hun leden. Een groot deel van wat de spaarprogramma's verdienen betalen ze dan weer uit aan hun leden als beloning voor het bekijken van die reclame. Bij de spaarprogramma's kun je daarnaast ook vaak op andere manieren geld verdienen; bijvoorbeeld door op banners te klikken, door nieuwe leden te werven, door mee te doen aan enquêtes, en soms zelfs door het spelen van spelletjes. Uiteraard zie je dan steeds reclame aan de zijkant staan waarvoor de adverteerders dan weer hebben betaald. Zo verdienen de spaarprogramma's én hun leden dus geld. Door je bij veel van dit soort spaarprogramma's aan te melden, ontvang je veel e-mailtjes en kun je ook best veel geld verdienen.

Is het wel gratis en veilig?

Ja, het aanmelden bij en het lid zijn van alle spaarprogramma's op Geld-Surfen.nl is echt 100% gratis en veilig. Je hoeft dus nooit zelf geld te betalen aan de spaarbedrijven. De spaarprogramma's betalen hun leden met geld dat ze krijgen van adverteerders. Geen addertjes onder het gras, kleine lettertjes of verplichtingen, en je kunt stoppen wanneer je maar wilt, zonder dat daar enige kosten aan verbonden zijn.

Hoeveel kun je verdienen?

Zoals je op de pagina met uitbetalingsbewijzen kunt zien is het echt mogelijk om veel geld te verdienen met spaarprogramma's. Let wel, om zoveel te verdienen moet je ook actief meedoen; dus niet alleen af en toe je betaalde mailtjes klikken, maar ook meedoen aan acties en enquêtes, en zeker ook referrals werven. Wat is nou een realistische verwachting als je net begint, geen referrals werft, en alleen maar je mailtjes klikt? Gemiddeld verstuurt een spaarprogramma zo'n 70 mailtjes per maand. De vergoeding per mailtje ligt meestal tussen de 0,5 en 5 cent. Doe je alleen met de top 5 mee? Dan kun je vrij eenvoudig zo'n 75 euro per jaar bijverdienen. Op zich niet veel, maar wel een leuk extra zakcentje. Door met alle spaarprogramma's mee te doen kunnen je verdiensten al snel oplopen tot enkele honderden euro's per jaar. Doe je daarnaast actief mee met allerlei acties, ga je af en toe op een aanbieding in en ga je referrals werven? Dan kunnen je verdiensten verder verveelvoudigen en echt hoog oplopen.

De spaarprogramma's

Op het internet zijn ontelbaar veel spaarprogramma's te vinden. De meeste zijn internationaal en betalen vaak alleen uit in de Verenigde Staten. Er zijn echter ook een heleboel Nederlandstalige bedrijven die wel gewoon in Nederland en België uitbetalen. Deze site staat in het teken van de betrouwbare spaarprogramma's waar makkelijk geld te verdienen is en die bewezen hebben uit te betalen aan mensen in Nederland en België.

Beginnen met aanmelden

Je bent nu klaar om te beginnen met geld verdienen via spaarprogramma's. Als je toch nog iets niet snapt kun je een kijkje nemen tussen de veelgestelde vragen.