Geld verdien tips

Tips

Tip 1

Gebruik voor het aanmelden bij de spaarprogramma's een apart e-mailaccount, zodat je je privé en betaalde e-mailtjes gescheiden kunt houden. Het meest voor de hand ligt dan natuurlijk het gratis aanmaken van een nieuw e-mailaccount, zoals bij Hotmail of Gmail.

Tip 2

Zorg er voor dat je e-mail spamfilter op het laagste niveau staat, om te voorkomen dat de betaalde e-mailtjes van sommige bedrijven worden geblokkeerd.

Tip 3

Als je je aanmeldt wordt er meestal gevraagd naar je interesses. Vink dan zoveel mogelijk interessegebieden aan. Meer interessegebieden betekent namelijk meer e-mailtjes met reclame en dus meer geld!

Tip 4

Check minimaal twee keer per week je mailbox. Soms vervalt de mogelijkheid om betaald te krijgen voor het lezen van een e-mailtje namelijk na een paar dagen.

Tip 5

Probeer zoveel mogelijk referrals te werven. Spoor daarom zoveel mogelijk vrienden, familieleden en kennissen aan om zich als jouw referral ook bij de spaarprogramma's aan te melden. Zo verdien je nog sneller, nog meer.

Tip 6

Stop niet meteen als het even tegen zit, bijvoorbeeld omdat je halverwege het aanmelden denkt dat het teveel tijd gaat kosten. In het begin is iedereen namelijk behoorlijk wat tijd kwijt met het aanmelden bij de bedrijven. Het verdienen zelf kost minder tijd omdat je de mailtjes van alle spaarprogramma's steeds in één keer kunt lezen.

Tip 7

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Geld-Surfen.nl om op de hoogte te blijven van veranderingen op het gebied van gratis geld verdienen met internet.