Geld verdienen met spelletjes

Geld verdienen met spelletjes

Geld verdienen met het spelen van online spelletjes

Naast geld verdienen met spaarprogramma's, je eigen website, met online poker en bij bookmakers, biedt het internet ook mogelijkheden om geld te verdienen met het spelen van spelletjes. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden tussen twee soorten spelletjes: behendigheid spelletjes en kansspelletjes.

Behendigheidsspelletjes

Het allerleukste is natuurlijk als je geld kunt verdienen met het spelen van spelletjes door ook echt goed in spelletjes te zijn. De grootste aanbieder van deze mogelijkheid is GameDuell. Bij GameDuell kun je namelijk behendigheidsspelletjes spelen voor echt geld tegen andere echte tegenstanders! Voorbeelden van spelletjes die je er kunt spelen zijn Klaverjassen, Hartenjagen, Backgammon, Mahjong, Patience, Webdarts, Poolen en Sudoku.

GameDuell

Aanmelden bij en lid zijn van GameDuell is geheel gratis! Bovendien krijg je gratis €10 speelgeld ter beschikking waarmee je de spelletjes alvast kunt gaan oefenen. Als dat bevalt kun je vervolgens echt geld op je GameDuell account storten om mee te spelen. Afhankelijk van de betaalmethode die je gebruikt krijg je dan bovendien een bonus van tussen de €2,50 en €15,00. Voor meer informatie over GameDuell en natuurlijk om je aan te melden ga je naar de website van GameDuell.

Kansspelletjes

Hoewel het spelen van kans spelletjes niet geheel risicoloos is maak je met een kleine investering toch kans op leuke (geld)prijzen. Hieronder staan betrouwbare kans spellen die je online voor echt geld kunt spelen. Het voordeel van deze spellen is dat je al voor kleine bedragen kunt spelen en ook per telefoon kunt betalen.

Solitaire

Solitaire

Het bekende en populaire Solitaire kan voor echt geld gespeeld worden bij Zigiz. Als je wilt kun je eerst gratis oefenen met playmoney.

Jewelmine

Jewelmine

Sinds de komst van het internet is de populariteit van Jewelmine enorm. Probeer drie op een rij te krijgen door diamanten om te wisselen.

Blackjack

Blackjack

Op internet het bekende Blackjack spelen is ook mogelijk. Ook dit spel kun je als je wilt eerst gratis uitproberen.

Roulette

Roulette

Waan je in het casino met Roulette. Eerst voor de lol spelen is mogelijk, en dan later misschien voor echt geld.