Geld verdienen met je mobieltje

Geld verdienen met je mobieltje

Cash voor je oude mobieltje(s)

Het is tegenwoordig vrij eenvoudig om geld te verdienen met je oude mobieltje(s) door die in te leveren via bepaalde gespecialiseerd websites. Afhankelijk van de staat van je mobieltje (in hoeverre werkt alles nog?, is het telefoontje beschadigd?, etc.) kun je een best leuk extra zakcentje verdienen. Mobieltjes zijn overigens wel een stuk minder waard in het geval er sprake is van een defect dan in het geval dat alles nog gewoon perfect werkt. Maar goed, dan nog, aan een kapot mobieltje heb je zelf natuurlijk ook niets, dus ook in dat geval is inwisselen waarschijnlijk een goed idee om wat extra geld te verdienen.

Er zijn een aantal sites waar je mobieltjes kunt inwisselen; bekend van reclame's op tv is Envirofone. Voor volledig werkende mobieltjes krijg je daar doorgaans de hoogste vergoeding, maar het jammere is dat ze niet van te vore aangeven wat je krijgt voor mobieltjes met een defect. Andere bekende aanbieders zijn GSM loket en Zonzoo. Voor kapotte mobieltjes krijg je meestal de hoogste vergoeding bij Zonzoo. In het algemeen is het in ieder geval verstandig om gewoon even de waarde van je eigen mobieltje (merk en type) bij alle sites te vergelijken, en zo te kijken waar jij de hoogste vergoeding voor jouw mobieltje kunt krijgen. Als je de verkoop via de site van je keuze hebt bevestigd kun je het mobieltje gratis opsturen naar het adres van het betreffende bedrijf. Na verloop van tijd ontvang je dan automatisch je vergoeding op je bank- or girorekening.

Tot slot een tip; als je door je eigen oude mobieltjes heen bent kun je natuurlijk ook gewoon aan familieleden of vrienden vragen of je diens oude mobiele telefoons mag hebben. Die kun je dan ook inwisselen voor cash!