Geld verdienen met EuroBellen

Geld verdienen met EuroBellen

Bezoekers laten betalen per telefoon

Geld verdienen met je website door je bezoekers voor dingen te laten betalen met de telefoon. Dat kan met de hulp van EuroBellen. Zo kun je met de diensten van EuroBellen bezoekers van je website laten betalen voor bijvoorbeeld het downloaden van een bestand, het bekijken van een bepaalde pagina of voor het toevoegen van een eigen link. Ook kun je met EuroBellen de bezoekers van jouw site de gelegenheid geven om een donatie te maken en zelfs om mee te doen aan jouw eigen belspel! De bezoekers zijn steeds €1,30 per telefoontje kwijt, en daarvan krijg jij dan €0,85. Van de rest van het bedrag gaat een deel naar de belastingdienst en een deel naar EuroBellen zelf. Als je je bezoekers ergens meer voor wilt laten betalen laat je ze gewoon meerdere telefoontjes plegen.

Wil je bezoekers van je website een grotere keuze aan betaalmogelijkheden bieden, zoals bijvoorbeeld ook iDeal en betalen per SMS? Neem dan eens een kijkje op de pagina over micropayments.

Hoe werkt het?

Allereerst moet je een account aanmaken bij EuroBellen. Dat is gratis! Vervolgens kun je kiezen waarvoor je jouw bezoekers precies wilt laten betalen. En tot slot moet je dan een stukje code op je website plaatsen. Als je er bijvoorbeeld voor hebt gekozen om je bezoekers te laten betalen voor het toevoegen van een link aan jouw site, dan verschijnt er op de plaats van de code een zogenaamde EuroBellen LinkEx. (De LinkEx is erg populair, dus grote kans dat je hem al een keertje op een website hebt zien staan.) Een bezoeker kan zijn eigen link toevoegen aan die LinkEx door te klikken op "Jouw link hier?" en vervolgens de instructies op te volgen. De bezoeker moet dan dus twee keer naar het aangegeven nummer bellen, en is dan dus in totaal €2,60 kwijt. Jij verdient dan €1,70. In de LinkEx staan maximaal 6 links, dus als er een zevende link wordt toegevoegd, verdwijnt de oudste link weer automatisch.

De andere diensten van EuroBellen werken op een soortgelijke manier, dus steeds dat je geld kunt verdienen aan je bezoekers door het plaatsen van een stukje code. Als je €30 of meer hebt verdiend kun je je verdiensten laten uitbetalen.

Aanmelden bij EuroBellen is gratis.