Geld verdienen met erotiek

Geld verdienen met erotiek

Affiliate programma's gericht op erotische websites

Er bestaan ook affiliate programma's die zich specifiek richten op webmasters met adult websites, dus websites met erotische content. Deze bedrijven stellen de erotische content ter beschikking die jij dan gratis kunt plaatsen op jouw website. Als jouw bezoekers dan doorklikken naar een website van die affiliate programma's en daar ook echt betalen voor bijvoorbeeld het bekijken van een filmpje dan krijg jij een gedeelte van de winst.

De beste adult affiliate programma's kun je met de tabel hieronder vergelijken op basis van de kwaliteit, verdiensten per minuut en het minimum bedrag dat je verdiend moet hebben om uitbetaald te worden.


Affiliate programma Score   Verdiensten per minuut Uitbetaling
VpsCash
€ 0,30 tot € 0,38 € 2,50
InviteOnly
€ 0,40 tot € 0,45 € 0,00
AWEmpire
€ 0,50 tot € 1,00 € 0,00
AdultCash
€ 0,39 tot € 0,50 € 0,00
KingCash
€ 0,38 tot € 0,50 € 10,00
HollandCash
€ 0,38 tot € 0,45 € 0,00
Xpartners
€ 0,37 tot € 0,42 € 25,00
Paysites
€ 0,32 tot € 0,385 € 0,00
Goldcash
€ 0,20 tot € 0,45 € 0,00

Geld verdienen met erotiek is erg populair onder webmasters omdat je relatief snel zo'n website kunt maken, het maken van de website zelf vaak vrijwel niks kost behalve wat tijd maar je er tegelijkertijd wel veel geld mee kunt verdienen. Zo maken veel beginnende webmasters gewoon ergens een gratis startpagina aan waar ze dan vervolgens links op plaatsen naar de websites van de adult affiliate programma's. Vervolgens promoten ze hun site zodat er veel bezoekers opkomen (bijv. door links te ruilen met andere websites), en het eerste geld stroomt al binnen.

Erotische producten verkopen

Naast geld verdienen met het promoten van erotische filmpjes zoals dat kan via bovenstaande programma's, is het ook mogelijk om geld te verdienen met de promotie van erotische producten. RushCommerce is het affiliate programma dat hier bij uitstek geschikt voor is. Via RushCommerce kun je namelijk een groot aantal online shops promoten die allerlei soorten sextoys, erectiepillen en libido verhogende middeltjes verkopen. Je krijgt standaard 30 tot 50 procent commissie per verkoop, wat inhoudt dat je tot 100 euro kunt verdienen per bestelling! Deze commissies behoren tot de hoogste in deze industrie. Aanmelden bij RushCommerce is gratis.