Geld verdienen met enquêtes

Geld verdienen met enquêtes

Sparen voor geld of prijzen met je mening geven

Een populaire manier van geld verdienen op het internet is met het online invullen van enquêtes. De meeste spaarprogramma's die worden besproken op het hoofdgedeelte van Geld-surfen.nl bieden vaak al de mogelijkheid om af en toe wat te verdienen met het invullen van een enquête, maar er zijn ook bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in deze verdienmogelijkheid. Naast met het invullen van enquêtes is het ook mogelijk om wat te verdienen met het beoordelen van producten.

Enquêtes invullen

Goede Nederlandse aanbieders zijn Online Interview, Ipsos en Choozz. Als je je hebt aangemeld en je profiel hebt ingevuld werkt het erg eenvoudig: je ontvangt steeds automatisch per e-mail uitnodigingen voor deelname aan enquêtes waarbij jij tot de doelgroep behoort. Door deelname maak je automatisch kans op (geld)prijzen, en soms verdien je ook punten welke je zelf tegen prijzen kunt inwisselen. Het invullen van een enquête duurt meestal 5 tot 20 minuutjes.

Bij Online Interview spaar je punten ('viewpoints') welke je kunt inwisselen tegen cadeaus: gadgets, tv's en keukenapparatuur, tot gewoon boeken en tegoedbonnen. Ook bij Ipsos spaar je punten, maar daar is de keuze uit producten waar je je punten tegen kunt inwisselen wel watk kleiner. Bij Choozz spaar je geen punten, maar maak je door mee te doen simpelweg kans op allerlei prijzen. De vergoeding die je krijgt per enquête hangt bij alle bedrijven af van het type enquête en de lengte. Effectief zijn de vergoedingen het hoogste bij Online Interview, dat is dan ook de grootste aanrader. Aanmelden en meedoen is overal gratis.