Geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met bloggen

Verdien geld met je weblog

Als je geld wilt verdienen met bloggen, oftewel het bijhouden van een weblog, denk je in de eerste plaats natuurlijk aan het eenvoudigweg gratis aanmaken van een eigen weblog, bijv. bij Logze, en daar dan vervolgens reclame op zetten. Door eenvoudigweg regelmatig nieuwe posts te plaatsen, zullen je bezoekers aantallen langzaamaan alleen maar toenemen, en zodoende ook je verdiensten. Een uitgebreidere toelichting over geld verdienen met webloggen vind je hier. Er is sinds kort echter ook nog een andere manier om geld te verdienen met je weblog;

In de Verenigde Staten bestond het al langer, maar nu is het ook in Nederland mogelijk: geld verdienen met het maken van de logs zelf. Bij Blogmij word je namelijk betaald voor het op verzoek maken van postings over een bepaald onderwerp. Je moet dan aan de hand van een aantal keywords en links een artikel plaatsen op je eigen weblog dat gaat over bijvoorbeeld een nieuwe website van een betalende adverteerder. Omdat de adverteerders via Blogmij op meerdere weblogs tegelijk dergelijke postings kunnen inkopen, kan hun nieuwe website zo snel grote bekendheid krijgen. Veel adverteerders zijn daarom bereid hier flink voor te betalen. Zowel grote als kleine weblogs kunnen medoen aan Blogmij, en minimum eisen voor het aanmelden zijn er dan ook niet!

Pay Per Post

Bij Blogmij wordt je betaald op basis van Pay Per Post. Dit houdt in dat je een vast bedrag krijgt per posting die je via Blogmij in opdracht van een adverteerder maakt. Bij je aanmelding bij Blogmij kun je zelf aangeven welk bedrag je per posting wilt hebben. Des te hoger het bedrag dat je vraagt per posting, des te minder adverteerders er natuurlijk bereid zullen zijn om te betalen voor een posting op jouw weblog. Het moet dus gaan om een redelijk bedrag, wat uiteraard ook afhangt van de kwaliteit en het aantal bezoekers van je weblog.

Aanmelden bij Blogmij is gratis.