Geld verdienen met Allepaginas

Geld verdienen met Allepaginas

Betaald worden per geplaatste link

Een andere manier om geld te verdienen als webmaster wordt geboden door Allepaginas. Bij Allepaginas wordt je namelijk betaald voor het maken van je eigen startpagina: je krijgt er 1 eurocent voor iedere link die je plaatst.

Als je een beetje je best doet kun je zo'n 100 links per uur plaatsen, wat betekent dat je in vijf uur dus zo'n 500 links kunt plaatsen. Dan heb je dus 500 x €0,01 = €5 verdiend. Het uitbetalingsminimum is echter €25, dus je zult dan vijf dagen lang 5 uur bezig moeten zijn om tot een uitbetaling te komen. Wel beheer je vervolgens een aantal eigen startpagina's waar je voor jezelf geld mee kunt verdienen door er reclame op te plaatsen. Allepaginas is geen grote aanrader als je geld wilt verdienen. Met andere mogelijkheden kun je doorgaans eenvoudiger en potentiëel veel meer geld verdienen. Deelnemen aan Allepaginas is in ieder geval gratis.

Andere startpagina aanbieders

Als alternatief voor Allepaginas zou je er ook voor kunnen kiezen om een eigen dochterpagina te gaan beheren bij een andere startpagina-aanbieder, bijvoorbeeld bij Startpagina.nl of Startze.nl. Je kunt dan natuurlijk geld verdienen door wat advertenties op je startpagina te plaatsen. Het voordeel van deze aanpak is dat deze sites van nature veel meer bezoekers hebben dan Allepaginas. Je zult dus meer verdienen aan je advertenties. Nadelen zijn dat je niet betaald wordt per geplaatste link, en dat veel dochterpagina's al bezet zijn. Het verzinnen van een geschikt onderwerp kan daardoor nog best moeilijk zijn.